Köp av Sealskinz Waterproof All Weather Mid Sock från Sverige

Att investera i kvalitetsutrustning för friluftsliv är viktigt, oavsett var du befinner dig. Sealskinz Waterproof All Weather Mid Sock är ett utmärkt val för alla väderförhållanden. Dessa strumpor är 100% vattentäta, vindtäta och andas, tack vare deras unika trelagerskonstruktion som inkluderar en hydrofil membran. De är perfekta för aktiviteter i naturen där du vill hålla dina fötter torra och bekväma.

Egenskaper hos Sealskinz Waterproof All Weather Mid Sock

Dessa strumpor erbjuder flera fördelar som gör dem idealiska för utomhusbruk:

Vattentäthet och Komfort

Strumporna har en inre merinoullsfodring som reglerar fukt och håller dina fötter varma och torra. Hydrostop-teknologin skapar en tätning mellan strumpans manschett och huden, vilket minimerar risken för vatteninträngning. Dessutom är strumporna utrustade med zonindelad elastik för extra stöd och platta tåsömmar för att förhindra skav.

Teknologi och Material

Sealskinz använder avancerad teknologi för att säkerställa högsta kvalitet:

Materialkvalitet

Ytterlagret består av Polycolon, nylon och elastan, medan det mellersta lagret är en hydrofil membran. Innerlagret är gjort av merinoull, akryl, polyester, elastan och nylon. Denna kombination gör strumporna mycket hållbara, bekväma och lämpliga för olika klimat.

Hydrostop Teknologi

Denna teknik säkerställer att vatten inte tränger in genom toppen av strumpan, vilket gör dem perfekta för blöta förhållanden. Strumporna har testats enligt EN ISO 10993-5:2009 och är OEKOTEX-kompatibla, vilket garanterar deras säkerhet och komfort.

Storleksguide och Användning

Strumporna finns i olika storlekar, från Small till X-Large, för att passa alla fötter. Det rekommenderas att du väljer en storlek större om du är på gränsen mellan två storlekar, eftersom strumporna är tjockare än vanliga strumpor.

Köp från Sverige

Trots att OutdoorPro.dk är en dansk butik, kan du enkelt beställa dessa strumpor från Sverige. Webbplatsen erbjuder snabb leverans och enkel retur, vilket gör det bekvämt för svenska kunder att få tillgång till högkvalitativa friluftsprodukter.

För mer information och köp, besök Waterproof all weather mid sock Black-Grey marl.

Vanliga frågor

Total
0
Shares