Flyttstädning av prisvärd städfirma i Halmstad

Flyttstädning bokas av prisvärd städfirma i Halmstad

Flyttstädning Halmstad städning på begäran. Städfirma Halmstad där vårt städföretag kan hjälpa dig. Vi har alla resurser vi behöver för att få jobbet gjort på rätt sätt.

Med alla våra städtjänster kan vi hjälpa dig före, under och efter din flytt. Därför  erbjuder vi städ- och flytthjälp för privat- och företagskunder i Halmstad. Våra högkvalificerade städare tar hand om det hela.

Flyttstäd Halmstad är en av de mest populära tjänsterna och kan bokas till konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder allt från hushållsrengöring till byggstädning och kan även skräddarsy våra tjänster efter dina behov. Så överlåt städningen till oss. Något att tänka på innan du flyttar in är att stänga av kylskåpet och frysen och lämna dem på. Du bör också se till att alla rum är tomma, återigen innan vi kommer för att utföra själva arbetet. En flytt innebär ofta att man måste lyfta och flytta tunga möbler. Detta kräver specialfordon som vi har köpt in. Naturligtvis har vi en småföretagarförsäkring värd 10 000 000 kronor i händelse av olycka, vilket ger oss sinnesro. Eftersom vi har tillstånd använder vi dessutom alltid hållbara produkter och städar på ett miljövänligt sätt för att skydda våra kunder och miljön. Vi erbjuder även en 7-dagars garanti efter flyttstädning, så du kan vara lugn och säker på att vi hjälper dig om det skulle uppstå problem.

I Halmstad erbjuder vi naturligtvis rengöring inom andra områden. Naturligtvis  erbjuder vi inte bara i Halmstad utan även i andra delar av landet skräddarsydda tjänster. Därför finns vi tillgängliga året runt, alla dagar i veckan och alla timmar på dygnet. Vi hjälper dig alltid gärna med att fylla i alla dina uppgifter och svarar gärna på dina frågor. Om du har några frågor eller funderingar kan du naturligtvis också ringa eller skicka e-post till oss. Du kommer att få ett varmt välkomnande!

Total
0
Shares